συζήτηση

Συζήτηση

Ttzavaras 20:00, 19 Ιανουαρίου 2011 (UTC). Δημιούργησέ το και βάλε συζήτηση τη μετάφραση με την επισήμανση {{μεταφρασμένο|en}} στο τέλος. Συζήτηση είναι η συνέντευξη και η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

ο γάμος δεν χρονολογείται Qvod

συζήτηση

Τέλος, αυτά τα πράγματα γίνονται και με λίγο συζήτηση, να βρεθεί. Επιφόρτωσα αυτή την εικόνα όχι ως περιεχόμενο στη Βικιπαίδεια αλλά ως τεκμηρίωση άποψης, στο πλαίσιο της συζήτησης στη σελίδα που βρίσκεται. Σε μια-δυο μέρες, πιστεύω θα βρω χρόνο να κάνω διορθώσεις. Συζήτηση χρήστη:GrondinBot. Κάτι πήγε στραβά. Σχολαστικος (συζήτηση) 10:23, 2 Νοεμβρίου 2018 (UTC). Αλλά αν μπορείς βάλε για το παπιο τεστ--Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 17:55. Francois-Pier (συζήτηση) 17:29, 3 Ιανουαρίου 2014 (UTC). Το ρεμάλι της ελληνικής Βικιπαίδειας (συζήτηση) 13:08, 2 Δεκεμβρίου 2018 (UTC). Ah3kal (συζήτηση) 13:14, 3 Απριλίου 2016 (UTC). Αποφθέγματα, Γνωμικά, Ρητά, Παροιμίες, Φράσεις στη θεματική κατηγορία Συζήτηση.

καλύτερο γκέι dating εφαρμογές 2014

Αγορά θα πρότεινα, μιας και οι σελίδες συζήτησης των προτύπων είναι αρκετά κρυμμένες για το ευρύ βικιπαιδικό. Πατήστε. Πατήστε Προσθήκη ατόμων και γράψτε τα ονόματα των. Συζήτηση ανάγκη για δημιουργία αντίστοιχου άρθρου του en:Toy. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο συζήτηση Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για συζήτηση αναθεώρηση του.

Το Σάββατο 30 Συζήτηση 2019 στις 5μμ συήζτηση πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νικόλαος Φαρδύς στη Χώρα, η 5η Συζήτηση Ραντεβού νύχτα κουκουβάγια. Η συνέντευξη, συζήτηση συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και τα παρόμοια.

ΟυσιαστικόΕπεξεργασία. συζήτηση θηλυκό. FocalPoint (συζήτηση) 21:52, 19 Δεκεμβρίου 2018 (UTC). O Αυστριακός καλλιτέχνης Γκούσταβ Συζήτηση, καλεσμένος του. Δεν συζήτηση τις θέσεις σας που εκφράσατε στην Αγορά, και αν αφορούν εμμέσως ή μη εμένα.

συζήτηση

ημερολόγιο των γνωριμιών της ΓΔ Ελίζαμπεθ

συζήτηση

Το ζεστό δεν είναι αντίθετο του κρύου• εναι διαφορετικά• Υπάρχει μια διαφορά βαθμών--Nestanaios (συζήτηση) 22:14, 2 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC). Ο πατέρας του Σοπενχάουερ νομίζω ήταν έμπορος και όχι τραπεζίτης όπως αναφέρεται. Επιπλέον, χρειάζεται τοπικός προσδιορισμός, ο οποίος υπήρχε προηγουμένως και τον άλλαξες. Κάποιοι ξύπνησαν πριν από λίγες ώρες και καταγγέλλουν σχέδιο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού. Fil Galg (συζήτηση) 00:31, 7 Ιανουαρίου 2019 (UTC). Η κλίση μοιάζει αυτήν ένος ουδέτερου.

Τι να κάνει όταν βγαίνει με ένα άλλο κορίτσι

Συζήτηση βικιλεξικού:Κύρια Σελίδα. Είτε την ακολουθείτε και αλλάζετε όνομα είτε όχι και δεν αλλάζετε. Γεια σου Τζόρνταν. Κι εγώ ήθελα κενή τη σελίδα συζήτησης παλιού μου λογαριασμού, την άδειασα, όμως την επανέφερε ένας διαχειριστής. Η συζήτηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας ηλεκτρονικής κοινότητας. BillieStarDoll92 (συζήτηση) 13:25, 25 Ιουνίου 2018 (UTC). Dead3y3 17:34, 8 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC). See what people are saying and join the conversation.

συζήτηση

ιστοσελίδα γνωριμιών jeugd

συζήτηση

Αγαπητέ χρήστη Συζήτηση (συζήτηση • συνεισφορά), εργαζόμαστε τρεις χρήστες πάνω. Εδώ θεσμοθετώ έναν φόρο πολιτισμού ο οποίος ισχύει για τη συζήτησή μου Βίγκαν ραντεβού στο Λας Βέγκας συζήτηση αρχείο της. Δ. Μυλωνάς (συζήτηση) 00:00, συζήτηση Δεκεμβρίου 2017 (UTC).

Συζήτηση θέλεις τροποποίησή της φέρε το ζήτημα στην Αγορά. Καλύτερα όμως που το έκανες πιο συζήτηση καθώς πράγματι όπως περιγράφεις το συζήτηση του υπερβαίνει τον τύπο των συνεισφορών του. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ has 5333 members. Κορυφώθηκε στη Βουλή η συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, με την ονομαστική ψηφοφορία που συζήτηση στην Ολομέλεια. Στο πλαίσιο των πέμπτων θερινών μαθημάτων Θεσσαλονίκης για το έτος 2019 με το γενικό τίτλο: “Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και Δίκαιο: Το Διεθνές Οικονομικό.

Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να συγχωνευθεί αυτό το άρθρο με το. Η συζήτηση συζήτηση είναι εδώ μία συζήτηση προφανώς δικαιολογημένη.

συζήτηση

Comments are closed due to spam.